Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Monday, 18 July 2011

PEREMPUAN JE KE YANG BOLEH JADI MODEL KERETA? LELAKI?

Assalamualaikum..

Kenapa perempuan ja yang layak jadi model untuk kereta? Kenapa tidak lelaki? Apakah bezanya? huhu.. Sebenarnya aku nak bagitau memang patut la perempuan layak jadi model untuk kereta.. Kalau lelaki,,ish2,,tak boleh belah langsung. Kalau korang tak percaya cakap aku. Jom kita tengok sama-sama gambar dibawah ni.. hehe.. Korang nilai lah sendiri yea..


 Ini:



 Dan ini:

  Hilang selera makan tengok laki2 ni  posing mcam tu..

 Jadi ? apa pendapat korang ? Layakkah lelaki untuk menjadi model kereta?kahkah..  -Wujud-

36 comments:

Terbang Bersamaku said...

entah..maybe, sbb nilai komersial model prempuan lebih berbanding lelaki...

Umedia Network said...

hahaha. Lelaki jadi model kereta memang tak ada pemnat nanti. huhu. Btw, nice picture. hee. :)

NURUL NADIAH MAMAT said...

ahahaaa...nak gelak...ekeke.....

hawiz said...

pehh..tak ley blah..hilang seleRa...hahaha

budak baik~ said...

hhahahahaha! ak tergelak je dr td tgk gmbr2 nih ~!! nice laa~ :P

kaizen said...

err... kalo GAY maybe dorg makin ber-SELERA tgk laki2 jadi model tu kot.. heheh tu pon dorg mesti nk yg taff2....

latest entry Memberi biar ikhlaskan?? & Urban-or-Disaster

NNisa said...

kalau lelaki nak jadi model kereta jgnla lembik2 cenggitu posing nye.
eeeuuwwwww.
hehehe! :)

Fathiah Hamim said...

haha rasanya kalo laki tuh betul2 macho takda hal je. sama jugak kalo pompuan macam ugly betty jadi model, memang kena booo la

Goblogz said...

rasa nk penyepak je

AMMAR YASIR said...

Lelaki jadi model kereta? fAIL

Muhamad Daleel Mohd Idros said...

nk tgk lg pic nape laki x leh jd model kete..check out sni k..hehehehhe..http://galeridaleel.blogspot.com/2011/05/kenapa-org-lelaki-x-di-pilih-menjadi.html

SyazwanSarawak said...

macam menganjing je. hikhik

cx's said...

hahahaa. kalau model lelaki. takkan ler die soh posing cmtu plak kan? haha kelakar la. huhu. btw nice entry! :)doodle's love story here

syiela said...

hahahaha.. kalau model lelaki camtu compom tak laku.kena cari yg macho2 skit :)

ZouL said...

nak termuntah aku..hahah.geli siottt
Entri Panas: Kenapa Blog Berat Sangat?

Jiejah Gorjes said...

sgt huduh okeh!!! kihkihkih

HAZWAN17 said...

macam pelik pulak kalau laki yang jadi..geli pun ade

Gadis Pantai Timur said...

takde nafsu lansung nak tengok kete tu bila laki posing camtu..haha

aiEz said...

agak hudoh disitu,haha...

Zul Fattah said...

geli sial..

anamizu said...

smart!! hahahaa

BRO_MONDAY said...

roti telor : adess...giler nak tergelak ai tengok gambar kat entry ni..memam patutlah laki² x leh jadi model kete..koh koh koh!!!!

ecadwinkyasha said...

adeiii,hilang nafsu makan kejap tgk lelaki2 neyh....

Cik Azizah said...

mmg tak sesuai lgsng nak jadi model...hahaha

Khairil said...

hahaha..geli geleman tengkok tgk...brrrr....

Cik Bell said...

macam gay pun ada..haha!

ntcm von misteriusha said...

hehe sengal larh entry ni :)
tak jadi nk beli keta biler tgk model lelaki tu

Elie Lily said...

hahhaha..
laki kalau jadi model keta, takdenya nak pakai sua ketat2 bagai..kena pakai smart2.. baru ada pembeli! :)

Acid+ said...

Damn Good!Lol!Lepas nih ak nk apply jadi Modeling Kete.ha ha..

RerameUngu said...

errwwwww...

Lalalilillulu said...

haha...laki yg layak adelah laki jambu...hehe

cahayabintang said...

hahaha,geli tengok laki pose cenggituh.. tapi klu pempuan pulak seksi overdose. ah,ape pun tak boleh.. huhu.. ;P

ietchan-kun said...

hahaha..sengal la kalo ade laki jd model gitu..geli btul tgk..
better prefer jd bodyguard kete dr pose camtu.. kihkihkih...

SofyIsmaiL said...

haha,, mmg paham lah nape laki xley jd model kreta tu.. :P

Mohammed Faizal said...

kereta smart pun boleh jadi buruk...haha

simanis said...

lelaki model kereta....??? GELI okkkkkkkkkkkkkkk...akakakakka