Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Saturday, 16 July 2011

MALAYSIA TEWAS BUAT KALI KEDUA.



Malaysia tewas buat kali kedua menentang club dari Liga Perdana Inggeris.. Sebelum ini Malaysia tewas 4-0 kepada Arsenal,dan petang tadi Malaysia tewas dengan Liverpool pula dengan jaringan 6-3.. Gol Malaysia tadi dijaringkan oleh Safiq Rahim dan Safee Salee(2gol)..

Hakikatnya liverpool tak menyerang dengan bersungguh-sungguh pun hari ni, tapi penyakit DEFEND SUKA MELANGUT DAN TIDUR TENGOK LAWAN BAWA BOLA TANPA NAFSU UNTUK MEREBUT sudah kembali, bagus, kalau trend ini kekal, memang malaysia kena lauk walaupun striker dan mid dah kembali ok. Ok semua tak nak cakap banyak kita kena repair defend untuk lawan singpore, NO ALASAN, NO EXCUSE LAGI. Hmm okay lah tu.. Gud luck lawan Singapore nanti , haha..



16 comments:

El said...

betul...lepas muslim kuar dah macam takde defender langsung....selamba je kena bolos

Goblogz said...

aku setuju dgn roti bertelur

c genk bah ne said...

setuju..defen perlu diperbaiki..

afif_az said...

aishh,,gol bolos mlm nie,mostly sbb kelemahan defend...keeper xleh wt ape..keeper nmpk cm aym je..ksian tol...td 30 mnt trakhir midfldr n strkr ok da..tp defend wat hal lak....1st half defend ok skit tp strker yg kureng..adeihh..MALAYSIA BOLEH!!!roarrrrrrrrr

ArulchelseA said...

ok la kalah mcm ni..de jugak gol.. pada kosong trus..

Roti Telur said...

@afif_az yup.separuh masa kedua defend agak longgar..apa pun,game ni takda efek langsung..

Umedia Network said...

Apa-apa pun Malaysia sudah buat yang terbaik dan memuaskan. Nice info. Like2. :)

AzlanYussof said...

kene salahkan pertahanan..memalukan..

sRie aRTy ! said...

tetap sayang kan Malaysia :)

Cik Azizah said...

xpelah..Malaysia pon dah buat yg terbaik kan 3 gol tu..gudluck Malaysia!

syafiqakarim said...

hari tu 0-4
ni 3-6 naik la sikit...sape je nak
sokong kalau bukan rakyat malaysia juga.
haha

Khairil said...

harap yg terbaik utk malaysia

Wanie said...

hebat ke penjaga gol mesia? hehe

AMMAR YASIR said...

Apa-apa pun tahniah Malaysia sebab boleh jaring 3 gol

Terbelog said...

xpe bro
janji dpt 3 skor

amir aizat said...

yuhoo the reds! xper, next time ad lg