Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Sunday, 26 June 2011

APABILA SESEORANG ITU SUDAH KETAGIH...

Apabila seseorang itu sudah ketagih berinternet dan game, beginalah jadi nya.. Dah tak hiraukan apa yang berlaku di persekitaran dah.. hahaha.. Apee pun tak boleyy..


Ni dah nazak pun sempat update blog lagi..kehkeh.

Buang air besar sambil update status dekat facebook..hebat..

Ni dah tahap kritikal dah.. Anda mesti pernah buat kan..

Arghhh, takdak laptop, kotak pun jadi la. Janji boleh online..haha.


Apabila kecewa selepas line internet lembab,beginilah jadinya.


Sempat ping blog lagi.. Kesian dekat anak dia..hmm..


Hmmm, begitu lah jadinya apabila anda sudah ketagih akan internet dan main game.. Pelik-pelik orang zaman sekarang ni haa... hahaha.. awan nano nano nano nano nano nano nano nano nano..Gambar diatas ni semua dah lama.. Saja-saja nak post.. haha..


JOM TENGOK JENIS-JENIS ROKOK DI MALAYSIA.

25 comments:

TeAqArH said...

parah gini....ni mmg tahap hardcore..^_^

Roti Telur said...

@TeAqArH ye tahap gila babe dah ni..hehe.

ika said...

hahaha~ nie mental nie! =.="

Roti Telur said...

@ika tahap kritkal dah ni..hehe..perlu mencegah.

saiazuan said...

ketagih blogging :D

starcandy said...

hahaha..pelik2

PenDekAr LauT said...

Dah jadi penyakit nii... kalau dekat leh azan telinga diorang ni.. biar sedar sikit..

AesyaZealous said...

memang parah dh ni..haha

aremieroul said...

ha3..^^

Bui Idzra Ryn said...

wah..dh addict tahap gaban diaorg ni..hehe

CIK CHIPSMORE said...

hahahaha..lawak jerk..parah la lau dah jadi cm tu..seb bek la aye lom kene sampai tahap cm tu sekali..kikiki

Firdaus said...

roti telur satu! :p

Shawn Razaleigh said...

siol gambo 1st tu betul punya tahiinternet.

beLLa said...

oh mak datok! sampai camtu skali en addicted nye. ;p

lilypelangi said...

dahsyat nye pengaruh internet ! heee

Apih El Nino said...

Yang nombor dua tu macam tengah webcam je. Haha.

shafiqabdshukor said...

dahsyat~~~~

kjaharun said...

hahahahahahhahha.... kelakar :D

kotak bulat said...

ish..teruk betul tu..err...

Khairil said...

haha dah ketagih tahap gaban dah depa ni...

M Fizan said...

sabor jer lar~

Terbelog said...

haloba gile ha3

Kotak Mancis / S_Basri said...

teruk betoi la... ketagihan tahap tegar nie...

rajin2 klik cni : ( jom lawat )

Wanie said...

hahaha..dah parah sgt diorg ni..
gambar last tu, kesian baby tu..
adoila smpi tdo kat kaki je..

Sephi Sephia said...

melampau benar ni..