Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Thursday, 7 July 2011

SIMPANLAH BARANG BERHARGA ANDA DISINI.

Assalamualaikum dan selamat pagi kepada bloggies semua.. Harini aku dah tak tahu nak buat apa duduk dirumah sorang-sorang.. Aku pergi laa merantau satu facebook.. Pastu terjumpa gambar tempat sembunyi barang berharga yang cool di page Wujud.. So aku nak share sikit la gambar tempat untuk sembunyikan barang berharga yang paling cool~ tu yea.. Tengok laa walaupun dah tengok haha..


Ini tempatnya:


  




Aku TENGOK gambar no.2 la yang paling cool and paling selamat untuk simpan barang-barang berharga..hahaha.. Okaylah, nak pergi tidur dulu..  Penat ni, kemarin aku pergi merantau satu Malaysia.. haha..


31 comments:

Orang Kampung said...

aku pun pilh no 2..
memang bijak idea tu..

Umedia Network said...

Kami pilih no 6. haha. Dasyat tu. :)

hunnyAPIS said...

haha...nice...tak terpikir pon...

villakesyukuran said...

pilih cara 2 dan 3 !... he,he..

Ima Salsuzaima said...

ye la kan.. nak tryu buat la macam ni.hehe

amir aizat said...

cool gile! haha

shafiqabdshukor said...

terbaik...

Green Apple said...

gud idea...

syaimz said...

STYLO DUDE!

ZouL said...

hebat haha..tdalam plug pun leh simpan lg tu..
Entry baru ZouL:Domain Baru blog Aku Punyer Lah!

zures said...

Idea yang bagus...

Aina said...

bijak bijak...

vote for #2..hehe

mrs.asrafovic said...

HAHAHA...

terbaek...style gle smpan dlm nih....:)

Terbang Bersamaku said...

fuhh..memang caralah...dah macam cerita james bond...kalau mcm nie porg nk merompak pun susah..huhuhu...

merahitujambu said...

memamg terbaik...org lain x sangka pon kan

Rafidah Farhana said...

Fuh, konpem selamat !

hawiz said...

peghhh....no 2 tu mmg style..

Syaza Kelyza said...

giler cool ^^.

AdaApe..? said...

wow!!!cm best je..bleh cri 1 ni...

Cik Azizah said...

bagus jugak mcmni..tapi skrg dah terbongkar rahsia. mst pencuri dah tahu tmpt rahsia ni,,..hahaa

Azie Azman said...

cool gila! haha

ArulchelseA said...

no 2 tu cuak sikit...memang tk perasan...

*tp da dedah mcm ni..perompk yg de blog abig kantoi..kih kih kih

kpah k-poh said...

takut nanti tuan sendiri yg tak ingat kat mana dia simpan brg...hmmmm

Meck said...

kreatif!

syiela said...

wah... no.2 best... :)

hyz said...

creative

Asyieq-iN Rkey said...

bijakk..=)

prolifeenergy02 said...

brilliant!:)

cikguden said...

kreatif. idea yang menarik

ekmal said...

botol mineral? sia2 kang terbuang..hahaha

Lyana M said...

no 6 tu cool jugak.

p/s: blogwalking n follow sini!