Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Tuesday, 5 July 2011

SATU MESSI LAIN PERMAINAN..

VS



Gaya permainan Messi Barcelona dengan Messi Argentina memang tak sama. Messi Argentina memang tak mantap langsung. Hmm aku rasa Messi Argentina kurang mantap mungkin sebab kurang serasi bermain bersama rakan-rakan Argentina yang lain kod. Pendapat sahaja ..

Messi Barcelona pulak memang mantap dan paduu.. Team work mereka sangat baik,cantik,cun.. magik,luar biasa.. haha.. Aku suka tengok game diorang.. Apa² pun bola itu bulat. Barca sudah menang.. :)

Copa America 7 Julai ARGENTINA vs Colombia... 

4 comments:

puteraduyong said...

apepun messi tetap terbaik...kalau messi ke malaysia camnee agaknya... ;)

MG said...

pemain lagenda walaupun tak menyerlah dengan pasukan kebangsaan.. itulah messi.. hahaha....

Jerung Gergasi said...

team barca player power2 ..boleh bagi bola cantik2 kat messi. persefahaman tinggi.

ngan argentina pulak messi tak dapat sume tu. so dia x dapat nak perform dengan level yg sama ..

aku rase laa..keh3.

Anonymous said...

barca ade xavi n iniesta,sbb 2 messi power..xder dua org 2,hancur barca..