Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Thursday, 9 June 2011

WARTAWAN-WARTAWAN ESPN YANG CANTIK DAN SEKSI

Berikut adalah 10 wartawan wanita yang paling cantik, seksi dan terkenal di dunia ESPN.Memang terbaikk lahh.huhu


Jaime Little


Alex Flanagan


Bonnie Bernstein


Laura Lane


Heidi Watney


Erin Andrews


Rachel Nichols


Suzy Kolber


Molly Qerim


Michelle Tafoya


Ashley Russell



Okay, cantik dan seksi kan ? huhu.Erin Andrews paling terbaik bagi aku.hahaha. Okbai nak p tengok KL Gengster dulu.. 

19 comments:

warga sukan.com said...

Cool bro..chantek2..huhu

MissDT said...

hahahaha. chantek chantek!

Roti Telur said...

@warga sukan.com : chantek ke?haha.terbeliak mata.

Roti Telur said...

MissDT : yep..chantek-chantek..tp tak semua diatas yang chantek..kehkeh

fatin de' evandieyla said...

semua biasa2 ja.. ;PP

saiazuan said...

cantek menarik tertarik kau memang the bomb!!!. hehe

Haffiz MohdNoor said...

seksi ke..?? takdela biasa je tgk hehehe

Terbang Bersamaku said...

wartawan cantik+seksi utk promote n up kan bisnes penyiaran dieorg..

Abang Long said...

Salam...wartawan2 TV kat M'sia ni pon apa kurangnya...cuma kalau terlebih seksi takut kena gam jer..hehe

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/bangga-tiada-dara.html

Goblogz said...

jgn di lupa malaysia pun ada : puspawati ramalo

diana said...

Erin Andrews paling lawa..
bagi akak la..:)

Roti Telur said...

wartawan di malaysia yang seksi akan ku post nanti ya..kiki..

Roti Telur said...

Haffiz MohdNoor : tak seksi ke?kira seksi la tu..kikiki

Roti Telur said...

Terbang Bersamaku : yupp..itu satu teknik yang berjaya..hehe

Roti Telur said...

diana : hikks,memang pun..tercantik..

mUm_tAz said...

heidi watney pling lawa bgi aku..
hehehe..

PenDekAr LauT said...

Roti telur : tak sabar nak tunggu post dari anda ttg wartawan Malaysia yg seksi..Huhuhuhuhu

M Fizan said...

sayangnya diorang tak pakai tudung..haha

Afiq Din said...

ashley russell tu mcm muke taylor swift