Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Friday, 10 June 2011

MOTOSIKAL YANG TERBAIK BUAT MASA KINI.


Di bawah ni adalah motosikal yang terbaik buat masa ini bagi aku..Memang tak mampu la aku nak beli motosikal-motosikal di bawah ni, mesti mahal. Wave 100 aku pun dah ok.hehe.


YAMAHA TESSERACT

HONDA V4

BMW K 1200 S

DODGE TOMAHAWK


















MACCHIA NERA CONCEPT BIKE

SUZUKI G-STRIDER


Fuyohh, semuanya terbaik. huhu.. Dapat tengok ja pun dah ok..Tapi kalau hujan, basah jugak.

11 comments:

hana nabihah said...

satu pun tak mampu beli >.<

Roti Telur said...

dapat tengok dekat gambar pun dah ok..hahaha

org muo said...

harag sama dgn sbuah kete baru :)

| princess SchaBieber | said...

perrgghh smart semua..

Umedia Network said...

kami like HONDA V4. huhu. paling smart tu. hehe.
dan jangan lupa untuk follow and komen banyak2 kat blog kami taw. huhu

safwanmahzin said...

haha..saba bila dah konpem leh dapat 1...R1 kaa....hoho
rajin jengah la...

http://thelazyism.blogspot.com/2011/06/akan-datang.html

baca dan senyum said...

wah semuanya terbaik! hehe

IsMaiL said...

honda v4 very cool! :)

alif haris said...

beli kereta je la .. tak kene hujan :D

Eh, Bukan! said...

giler....aku nak motor nih~~

Anak Wak Mail said...

waahhh..ternganga mulut tengok motor2 ni..haha..motor ke?