Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Friday, 29 July 2011

RAMADHAN IALAH BULAN YANG PENUH KEBERKATAN.

Assalamualaikum dan selamat malam semua..
Puasa jangan tak puasa..

Tinggal beberapa hari je lagi umat Islam diseluruh dunia akan menyambut kedatangan bulan ramadhan..Ramadhan ialah bulan yang penuh keberkatan. Di awalnya rahmah, di tengah-tengahnya maghfirah dan dihujungnya kebebasan dari api neraka. 

Perbanyakkanlah buat amal ibadah pada bulan yang penuh mulia ini.. Selalu lah pergi terawih nanti yea , hahaha.. Tak sabar aku nak puasa ni, very excited.. Nanti setan/iblis kena kurung lah ya selama sebulan.. Padan muka kau setan/iblis, kehkeh..

Akhir kata dari aku, Selamat menjalankan ibadah puasa di bulan Ramadhan, semoga puasa kita diterima oleh ALLAH SWT dan Semoga kita dapat menjadi manusia yang lebih baik dan kekalkan kesabaran dalam berpuasa. Amin..

Haha padan muka..


15 comments:

iMBobo said...

Selamat Menyambut Ramadhan! :)

NurFahz said...

selamat menyambut bulan ramadhan..bulan yg penuh keberkatan..semoga kita mendapat manfaat darinya..aminn

Khairol Ikhwan said...

salam ramadhan .. =),, thank sebab bg respon kat sini tadi

http://ohteruna.blogspot.com/2011/07/1-minggu-blog-sudah-cukup-lah.html

cik pha said...

slamt berpuasa :)

Jiejah Gorjes said...

selamat menjalani ibadah puasa ye budak tecik ngeeee (^^,)v

Cik Azizah said...

selamat menyambut ramadhan al mubarak. sma2 kita beramal soleh.

kechixx said...

salam ramadhan;)

Taufiq Tiramisu said...

hahaha. style gambar tu. Padan muka setan!!

NOOR FATIN said...

selamat berpuasa untuk anda sekeluarga :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Moga Ramadhan kali membawa seribu keberkatan pd kita semua. Selamat berpuasa

**NH-Nurul Hidayah** said...

header transparent da siap..sini http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/07/11-header-siapselamat-berpuasa.html

alinac lover said...

Salam ramadhan

EmpayarUtama said...

Roti telur satu, teh satu (buat sahur) :)

khairul said...

slmt menjalani ibadah puasa

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/