Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Monday, 13 June 2011

TAMAN-TAMAN YANG TERCANTIK DI DUNIA

Assalamualaikum..

Banyak dekat dunia ni taman-taman yang cantik/menarik, memang tak terkira laa rasanya..haha..Di bawah ni adalah taman-taman yang vantik/menarik bagiku.. Memang tak mampu nak pergi laa, Insyaallah sepuluh tahun lagi akan sampai ke taman-taman yang di tunjjukkan di bawah..huhu



Keukenhof, Netherlands

Mirabell Palace Salzburg, Austria

Chanticleer Wayne, Pennsylvania

Huntington Botanical Gardens, San Marino, California

Royal Botanic Gardens, Kew, England


Golden Gate Park, San Francisco

Butchart Gardens Victoria, British Columbia




Perhh, semua terbaikk.. Taman atas sekali paling cantik rasanya.. Jangan lupa pergi, nanti berbulan madu di sana la ekk. bhaha.
Sekian.

15 comments:

Goblogz said...

cantik2

:: Into The New World :: said...

Wahh.. lawanyaa.. jom buat trip pegi sana ehh..

AMMAR YASIR said...

Nak ajak awek pergi jalan2 kat sini lah..hehehehe

shiema sufian said...

i like it. memang cantik :)

PenDekAr LauT said...

Subhanallah.. Memang cantik tempat2 ni...

Roti Telur said...

@Goblogz @shiema sufian @pendekar laut : memang cantik uols..rasa macam nak pergi ..huhu

Roti Telur said...

:: Into The New World :: : ideal yang bernas tu..haha..nanti pikir2. :P

Roti Telur said...

AMMAR YASIR : haha.cantik dah tu.. nanti berbulan madu di sana.

SRenungan said...

waaa..cantiknya. :)

naqiah said...

cantik nye... keindahan Tuhan..

relevan said...

Wow !

NUR AIN AZMAN said...

subhanaALLAH, sungguh indah ciptaan ALLAH kan :)

amna said...

kalau di malaysia tunggu floria putrajaya :)

Michael said...

IndoUSHosting is a surat based web hosting company. The Company Provides better Quality Web Hosting Services at affordable prices. If you are looking for reliable and cheap web hosting in Surat, you can contact this company.

Michael said...

Web Hosting Gujarat or Gujarat web Hosting has become our buzzword because of quality web hosting that we provide in Gujarat, India. IndoUSHosting is the most reliable company in the state. If you are looking for Gujarat Web Hosting Company, you are at right place.