Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Saturday, 4 June 2011

MESSI DITUMBUK KETIKA SEDANG MELAYAN PEMINAT.

Messi sedang menahan kesakitan selepas di tumbuk.hehe..

Seorang remaja melepaskan tumbukan ke muka Lionel Messi, semalam ketika dia sedang melayan peminat di bandar kelahirannya di Argentina, kata saksi.

Bintang penyerang Argentina itu terjatuh akibat tumbukan itu dalam insiden di bandar Rosario, kira-kira 300 kilometer ke utara Buenos Aires.Messi memberitahu media tempatan bahawa dia tidak merasakan apa-apa yang tidak bagus sebelum kejadian berlaku.

Menurut saksi, penyerang itu datang bersama sekumpulan orang muda yang berkumpul untuk mendapatkan autograf dan dia pantas menarik penutup kepala sebelum melarikan diri sejurus selepas menumbuk Messi.
Penduduk tempatan berkata, lelaki tersebut mungkin peminat kelab tempatan, Rosario Central iaitu pesaing utama Newell's Old Boys kelab yang pernah diwakili Messi sebelum berhijrah ke Sepanyol. - AFP..

Hmm..bila dan femes ramai yang dengki.Kesian Messi,tak pasal-pasal kena tumbuk..Kehkeh.

12 comments:

Jerung Gergasi said...

muka tak ganas sape2 pun brani tumbuk =)

Roti Telur said...

Jerung Gergasi : patut lah rooney shrek takde sapa berani kacau.kehkeh.

PenDekAr LauT said...

Aku pun rasa nak tumbuk dia.. Heheheheeh

Roti Telur said...

PenDekAr LauT : ehem-ehem , langkah mayat aku dulu ya.kehkeh.

Rozuan Ismail said...

jadi popular pon ramai musuh.

Roti Telur said...

Rozuan Ismail : lebih baik jadi orang biasa-biasa ja .muahaha

Mohd Shukri Fadzillah said...

org biasa ke orang hebat ke orang popular ke.... kalau nak kena tu.. akan kena jugak hehe... contohnye cam di atas tu haha

AMMAR YASIR said...

Muka manja sangat sebab tu kena tumbuk..bhahahahaa

Roti Telur said...

Mohd Shukri Fadzillah : ehem , kalau nak kena tu, tak kira org femes ke tak la kan..huhu

Roti Telur said...

AMMAR YASIR : muka kena tambah ganas lagi la mcm rooney shrek..kehkeh

Mohd Shahrul Naim Fauzi said...

Fuh,adesss..sakit tuh Messi kena tumbuk..>_<'

Roti Telur said...

Mohd Shahrul Naim Fauzi : yela,dah la kecik..muahaha