Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Thursday, 16 June 2011

KREATIFNYA PETI SURAT NI..

Assalamualaikum

Memang betul-betul kreatif larh pereka peti surat di bawah ni .. huhu.. First time aku nampak peti-peti surat macam ni.. Macam-macam bentuk/rupa ada. Dekat Malaysia ni aku tak jumpa lagi la peti surat macam dibawah ni... Memang terbaiklah pereka peti surat ni.. hahaha.







Klasik


HAHAHA, yang atas sekali memang tak boleh blah langsung..haishh.. Semua peti surat di atas ni memang kreatif laa.. Terbaikk.. Sekian..

35 comments:

Reza Razi said...

Erm... posmen tengok pun lari.. Klo la ade kt Malaysia, mmg akan menjadi hiasan semata-mata..

amna said...

saya suka idea microwave tu. nampak biasa, tpi kena dengan caranya ^^

Nur AmmaRlina said...

hihi unik nyerrr

Mr AA said...

macam2 style,hahaha

blogtube said...

pelik2 sungguh peti surat mereka nie 'apa pon kreatif hahahaha!'

ronda ronda bersama myobw...

yaya_flanella said...

kat malaysia kena curi la. hihi

dhilla nazli said...

setyle kot.. huhuhuh

The Towel Ninja said...

hebat2..

Aefa Aerisya said...

nak gak wat kat umah. hihih.. agak2 abg posmen mesti salu g umah kita kan. bukan hntr surat tp nk bgmbr gn peti surat jek..

Khairil said...

kreatif betul le depa yang buat peti pos mcm tu...

syiela said...

pelik.... tapi kreatifkn

safwanmahzin said...

sangat kreatif..=)

http://thelazy-ism.blogspot.com/

Green Apple said...

terlebih unik ni...
tapi gaya naik basikal tu... agak mengerikan... hehe..

amir aizat said...

haha comel sgt,

beLLa said...

whoa! kreatif betul ^^

~~Ticer Wann~~ said...

pelik dan kreatif..mau tengah2 malam ada yang lari la kot...

jemput ke blog

Teringat zaman kanak-kanak

Pandai-pandai la jaga diri dan iman

shima manan said...

ada jgk peti surat sesengal ini ye.hahahaha.sumpah kelakar

Farhana Jafri said...

kreatif!! nak wt jgak la pti surat cmtu.. bru la hppening sket umah tu.. lain dri org lain.. hik3..

jemput singgah ANASAURUS :)

halila Ibrahim said...

Mesti posmen pun nak tergelak kan... kalau kat Malaysia ni... pakai hilang la...

shopping2u said...

alahai.. comel nyer peti surat ni, ytry psng umah kte hehe

Pacifista - X said...

salam...
kalau orang datang umah terus 'jumpa' peti surat tu dulu sebelum jumpa tuan rumah.hehe...

Goblogz said...

yg pic atas tu peti surat umah aku.

The Towel Ninja said...

kau ditag di entri ini.
http://sang-pemimpi-tegar.blogspot.com/2011/06/blog-walking-besar-besaran.html

pyejal said...

setuju dgn @halila!

kalau kat malaysia mmg pendek umur la peti surat tu..serupa macam public phone la.silap² kena bako! haha

M Fizan said...

gaga..macam2 jenis kreatif manusia nie..

PenDekAr LauT said...

Besh2.. aku minat peti surat yg pertama tu..Bak mai satu..

ghab van hal said...

aku pun nak yang 1st tue..

Mohd Hazwan Hashim said...

sangat kreatif doe !!!

ツCik Ch0kiEツ said...

terbaik :)) suke gler arr.. kretif syh :D

alif haris said...

fuh .. paling cantik yg atas sekali tu .. sexy siot .. hahaha ..aku nak 1 r letak kt rumah aku

SRenungan said...

waa..memng kreatif :)

FarHANa aZwA said...

wow..kretip gilaa.....

kiwi said...

ala, gambar last je keluar. tapi nice la peti surat dia. cantik, boleh buat koleksi :)

Miss A said...

Wuhuu,nice lah!

Michael said...

IndoUSHosting is a surat based web hosting company. The Company Provides better Quality Web Hosting Services at affordable prices. If you are looking for reliable and cheap web hosting in Surat, you can contact this company.