Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Monday, 30 May 2011

Segmen - Nizam Ijam Nak Tolong Promote Blog Anda

Klik banner kalau nak join yea.
jom la join ya..huhu.
so aku nak join la,bukan senang orang nak promote blog aku ni..haha.

Syarat2nya seperti di bawah:-

  1. Buat Entry yang bertajuk Segmen-Nizam Ijam Nak Tolong Promote Blog Anda.
  2. Letak banner kat atas di entry.
  3. Linkkan entry tu ke blog Nizam Ijam
  4. Follow Blog Nizam Ijam (untuk update).
  5. Like Fanpage Nizam Ijam SINI (untuk update).
  6. Tag Kawan ( pastikan dia tahu k :) )
  7. Letakkan Link URL kat ruangan comment.
senang ja kan syarat2 nya?so jom la join..

tag dekat :

6 comments:

Nizam Ijam said...

thanks join:) nnt saya promote...kalau leh vote la hr2 k :)


Salam
Minta rakan 2 untuk vote kategori yang saya join (hari2 leh vote)
masuk pukul 12 terus ingat nak vote tau

blog ini berada di rank 20 darpada ribuan blogyang bertanding
jom naikkan dia lagi

Blogger Of The Year http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=150511052308876
Cara2-
1. tekan register
2. masukkan macam log in FB (Allow)
3. masuk code
4. vote


p/s:kalau rajin tolong2 r promote

Roti Telur said...

ok bro..hari2 akan ku vote untuk mu..huhu..

Nizam Ijam said...

blog ni di promote !!! jgn lupa vote tau :)

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/nizam-ijam-promote-blog-ini-9.html

Roti Telur said...

ok ok . vote sampai menang.

Nizam Ijam said...

Fan page Nizam Ijam ditukar baru
Tolong like k :)

https://www.facebook.com/pages/Nizam-Ijam/215445371810383

jgn lupa undi hari2 disini :)

http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=150511052308876

Nizam Ijam said...

anda di promote disini..

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/terima-kasih-semua-header-anda.html

jgn lupa vote tau..tinggal beberapa hari lagi...sgt2 perlu support anda..

kalau boleh letak la blog Nizam Ijam dalam Bloglist... nnt leh la update selalu :)